Zobrazeni vystrah

Při nahrávání obsahu došlo k problému. Zkuste stránku nahrát znovu. Pokud problém přetrvává, ujistětě se, že máte povolený Javascript a že používate podporovaný prohlížeč - více informací.

Nabídky zaměstnání -

Ochrana osobních údajů uchazečů o zaměstnání (GDPR)

V rámci výběrového řízení, na které se hlásíte, a za jehož účelem zasíláte životopis s Vašimi údaji do ČHMÚ, Vám sdělujeme, že tyto Vaše osobní údaje zpracováváme po dobu do ukončení výběrového řízení. Po tomto termínu budou Vaše osobní údaje předepsaným způsobem skartovány.


Dále s odesláním Vašich osobních údajů do ČHMÚ k danému účelu udělujete ČHMÚ souhlas se zpracováním svých osobních údajů po dobu trvání výběrového řízení, do kterého se přihlašujete.


V případě odvolání tohoto souhlasu po dobu trvání výběrového řízení, berte na vědomí, že toto jednání může ovlivnit dosažení účelu, pro který byl tento souhlas vydán, pokud tento účel nelze dosáhnout jinak.


Zpracování osobních údajů bude probíhat v souladu s příslušnými právními předpisy o ochraně osobních údajů a s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).


Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné a v souladu s příslušnou legislativou (GDPR) máte právo:

  • svůj souhlas odvolat a to i bez udání důvodu,
  • na přístup k již poskytnutým údajům,
  • na opravu poskytnutých údajů,
  • na vymazání těchto údajů, pokud dochází k jejich zpracování v rozporu s ochranou definovanou příslušnou legislativou nebo v rozporu s tímto souhlasem, nebo byl souhlas odvolán.


Český hydrometeorologický ústav

nabízí volnou pozici:

Personalista s přesahem do mzdového účetnictví

Popis činnosti:
  • Kompletní zajištění agendy vzdělávání zaměstnanců
  • V případě potřeby zástup za personalistku a mzdovou účetní (například činnosti související se vznikem, změnami nebo ukončování PP, činnosti související se zúčtováním výplat)
Požadujeme:
  • minimálně SŠ vzdělání
  • znalosti z oblasti personalistiky a mezd
  • samostatnost, spolehlivost, pečlivost
  • komunikativnost, flexibilita, odolnost vůči stresu
  • znalost VEMA výhodou

V případě Vašeho zájmu pošlete svůj životopis na email: petra.mrackova@chmi.cz.
Odesláním dokladů v souladu se zákonem č.110/2019 Sb. O zpracování osobních údajů v platném znění, poskytuje uchazeč souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.

Nabízíme:
  • Práci ve stabilní a důvěryhodné instituci
  • Zaměstnanecké výhody (závodní stravování, pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené, 5 dnů indispozičního volna, příspěvek z FKSP
  • Pracovní smlouva na dobu určitou na 1 rok s možností prodloužení na dobu neurčitou
  • Plat a odměna podle NV ČR č. 341/2017 Sb. v platném znění.
Pracoviště:

Český hydrometeorologický ústav
Na Šabatce 17
143 06 Praha 4 - Komořany

Datum nástupu:
nástup možný ihned
Kontakt:
Ing. Petra Mračková, email: petra.mrackova@chmi.cz

Český hydrometeorologický ústav

nabízí volnou pozici:

Výzkumný a vývojový pracovník pro Centrum kompetence PERUN

Popis činnosti:
  • Analýza, zpracování a syntéza dat v rámci odboru jakosti vody
  • Příležitostné terénní práce (odběr vzorků)
Požadujeme:
  • Dokončené VŠ vzdělání přírodovědného nebo technického směru
  • Pečlivost a schopnost samostatné práce
  • Komunikativnost a flexibilitu
  • Ochotu učit se novým věcem

Výhodou:

  • Zkušenost se zpracováním dat
  • Praxe v oboru životního prostředí (environmentální chemie, hydrobiologie, hydrogeologie apod.)
  • Zkušenosti s GIS technologiemi na uživatelské úrovni
  • Řidičský průkaz skupiny B
  • Znalost anglického jazyka

V případě Vašeho zájmu pošlete svůj životopis na email: vit.kodes@chmi.cz.

Odesláním dokladů, v souladu se zákonem č.110/2019 Sb. O zpracování osobních údajů v platném znění, poskytuje uchazeč souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.
 

Nabízíme:
  • Práci ve stabilní a důvěryhodné instituci
  • Práci v multioborovém kolektivu
  • Další vzdělávání a rozvoj
  • Zaměstnanecké výhody (závodní stravování, pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené, příspěvek z FKSP (např. na rekreaci, kulturu, sport, vzdělávání, …)
  • Smlouvu na dobu určitou (po dobu trvání projektu Centra kompetence PERUN, min. do konce roku 2026), s možností prodloužení na dobu neurčitou
  • Plat a odměna podle NV ČR č. 341/2017 Sb. v platném znění
Pracoviště:

Český hydrometeorologický ústav
Na Šabatce 17
143 06 Praha 4 - Komořany

Datum nástupu:
Možnost nástupu ihned
Kontakt:
Mgr. Vít Kodeš, PhD. e-mail: vit.kodes@chmi.cz

Český hydrometeorologický ústav

nabízí volnou pozici:

Výzkumný a vývojový pracovník pro Centrum kompetence VODA

Popis činnosti:
  • Správa a rozvoj informačních systémů odboru jakosti vody
  • Analýza a zpracování dat
Požadujeme:
  • Dokončené VŠ vzdělání přírodovědného nebo technického směru
  • Znalost SQL
  • Pečlivost a schopnost samostatné práce
  • Komunikativnost a flexibilitu
  • Ochotu učit se novým věcem

 

Výhodou:

  • Zkušenosti s programováním
  • Zkušenosti se zpracováním dat
  • Orientace v oboru životního prostředí
  • Řidičský průkaz skupiny B
  • Znalost anglického jazyka

V případě Vašeho zájmu pošlete svůj životopis na email: vit.kodes@chmi.cz.

Odesláním dokladů, v souladu se zákonem č.110/2019 Sb. O zpracování osobních údajů v platném znění, poskytuje uchazeč souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.
 

Nabízíme:
  • Práci ve stabilní a důvěryhodné instituci
  • Práci v multioborovém týmu
  • Další vzdělávání a rozvoj
  • Zaměstnanecké výhody (závodní stravování, pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené, příspěvek z FKSP (např. na rekreaci, kulturu, sport, vzdělávání, …)
  • Smlouvu na dobu určitou (po dobu trvání projektu Centra kompetence VODA, min. do konce roku 2026), s možností prodloužení na dobu neurčitou
  • Plat a odměna podle NV ČR č. 341/2017 Sb. v platném znění
Pracoviště:

Český hydrometeorologický ústav
Na Šabatce 17
143 06 Praha 4 - Komořany

Datum nástupu:
Možnost nástupu ihned
Kontakt:
Mgr. Vít Kodeš, PhD. e-mail: vit.kodes@chmi.cz

Český hydrometeorologický ústav, Úsek kvality ovzduší, Národní inventarizační systém emisí a propadů skleníkových plynů

hledá pracovníka na částečný úvazek (0,5) na dobu určitou po dobu trvání rodičovské dovolené na pozici:

Pracovník ochrany čistoty ovzduší

Popis činnosti:

Zpracování inventarizace emisí a propadů skleníkových plynů a spolupráce na detailních kontrolách emisí skleníkových plynů vzniklých z průmyslových procesů, spolupráce na koordinaci celkové inventarizace emisí a propadů skleníkových plynů
 

Požadujeme:
  • VŠ technického nebo přírodovědného zaměření, výhodou přehled v oblasti ochrany ovzduší, emisí
  • znalost práce na PC (MS Office, pokročilá znalost MS Excel), schopnost naučit se specializované programy (R, Statistica)
  • AKTIVNÍ AJ (účast na jednáních European Commission, Directorate A – International and Climate Strategy a UNFCCC (COP, IPCC))
  • dobré komunikační schopnosti, samostatnost, pečlivost, zodpovědnost, ochota účastnit se zahraničních pracovních cest
  • výhodou zkušenost se statistickou analýzou dat a s hromadným zpracováním dat

Strukturované životopisy s přehledem odborné praxe zasílejte na e-mailovou adresu eva.krtkova@chmi.cz.
Vybraní kandidáti budou pozvání k pohovoru.
Odesláním dokladů, v souladu se zákonem č.110/2019 Sb. O zpracování osobních údajů v platném znění, poskytuje uchazeč souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.

Nabízíme:
  • zajímavou práci s možností kontaktů v zahraničí
  • spolupráce na přípravě a koordinaci národní inventarizace emisí skleníkových plynů
  • plat a odměna podle NV ČR č. 564/2006 Sb. a ZP ČR č. 262/2006 Sb.
  • závodní stravování, pružná pracovní doba
  • zaměstnanecké výhody (rekreace, příspěvek FKSP, dovolená 5 týdnů)
  • plný úvazek (podle domluvy s možností zkráceného)
  • nástup ihned
Pracoviště:

Český hydrometeorologický ústav
Na Šabatce 17
143 06 Praha 4 – Komořany

Datum nástupu:
ihned
Kontakt:
Ing. Eva Krtková, Ph.D., e-mail: eva.krtkova@chmi.cz

Český hydrometeorologický ústav, pobočka Plzeň

nabízí volnou pozici:

Technik imisního monitoringu

Popis činnosti:
  • provádí obsluhu a údržbu měřících stanic
  • práce s měřící technikou
Požadujeme:
  • ÚSO, technického směru, praxe 1 rok v oboru elektrotechniky (kvalifikace pro vyhl. 50/1978 § 6)
  • řidičský průkaz B
  • schopnost manipulace s měřícími přístroji a tlakovými láhvemi do 30 kg
  • práce s chemickými látkami

Ostatní předpoklady:

  • flexibilita, pečlivost, spolehlivost a schopnost samostatné práce
  • základní uživatelská znalost práce na PC (MS Office, internet)

Písemné nabídky, doplněné strukturovaným životopisem a přehledem odborné praxe zasílejte do 14. 3. 2021 na e-mailovou adresu tomas.fory@chmi.cz.
Odesláním dokladů poskytuje uchazeč, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění a zákonem č.110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů, souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.

Nabízíme:
  • plat podle NV ČR č. 341/2017 Sb. v platném znění (Příloha č. 1 k nařízení vlády č. 341/2017 Sb, platová třída 9)
  • pružná pracovní doba
  • zaměstnanecké výhody (dovolená 5 týdnů, příspěvek FKSP, příspěvek na stravování)
Pracoviště:

Český hydrometeorologický ústav
pobočka Plzeň
Mozartova 41
323 00 Plzeň

Datum nástupu:
dohodou
Kontakt:
Tomáš Fory – tomas.fory@chmi.cz tel. 377256641, 604221364

Český hydrometeorologický ústav, Úsek meteorologie a klimatologie, Regionální předpovědní pracoviště Plzeň

hledá pracovníka na plný úvazek na dobu určitou po dobu trvání rodičovské dovolené na pozici

Meteorolog - prognostik

Popis činnosti:
  • zpracování a vydávání meteorologických předpovědí
  • příprava a vydávání výstražných informací v oboru meteorologie
  • příprava speciálních výstupů pro smluvní zákazníky a mediální sféru
Požadujeme:
  • VŠ vzdělání přírodovědného směru
  • orientace v meteorologii a klimatologii
  • organizační schopnosti, samostatnost, komunikativnost, flexibilita
  • znalost anglického jazyka
  • schopnost mediálního vystupování
  • práce ve 12-hodinových směnách nepřetržitého provozu

V případě Vašeho zájmu zasílejte nabídky doplněné strukturovaným životopisem a přehledem odborné praxe na uvedený e-mail do 14.2. Vybraní zájemci budou pozváni k osobnímu pohovoru. 
Odesláním dokladů, v souladu se zákonem č.110/2019 Sb. O zpracování osobních údajů v platném znění, poskytuje uchazeč souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.
 

Nabízíme:
  • zajímavou a rozmanitou práci ve stabilní a důvěryhodné instituci, možnost dalšího odborného růstu, kvalitní IT
  • možnost zapojení do mezinárodních aktivit
  • platovou třídu 12 podle ZP ČR č. 262/2006 Sb. a NV ČR č. 341/2017 Sb. v platném znění
  • zaměstnanecké výhody (stravenky, zaměstnanecký příspěvek z FKSP, dovolená 5 týdnů, indispoziční volno)
Pracoviště:

Český hydrometeorologický ústav, pobočka Plzeň
Mozartova 41
323 00 Plzeň

Datum nástupu:
co nejdříve dle dohody
Kontakt:
Ivo Bohmann, ved. Regionálního předpovědního pracoviště, e-mail: ivo.bohmann@chmi.cz, tel: 377 256 651

Český hydrometeorologický ústav, Úsek meteorologie a klimatologie

vypisuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ na pozici

VEDOUCÍ ODBORU LETECKÉ METEOROLOGIE

Popis činnosti:
  • Organizační, personální a odborné vedení Odboru letecké meteorologie.
  • Zpracování a koordinace celostátní koncepce rozvoje a koordinace letecké meteorologické služby v souladu s dokumenty EK, ICAO a WMO.
  • Koordinace mezinárodní spolupráce v letecké meteorologii prostřednictvím skupiny METG (Meteorologická skupina) ICAO, skupin Avimet a AVAC organizace EUMETNET a CAeM (Komise pro leteckou meteorologii) WMO.
  • Zpracování a rozvoj koncepce zpoplatnění letecké meteorologické služby civilnímu letectví cestou letových poplatků vybíraných v prostoru ČR ŘLP ČR s.p. a správami letišť K. Vary s.r.o. Brno a.s. a Ostrava a.s.
  • Zpracování analýz a zásadních stanovisek pro Odbor civilního letectví MD ČR, pro Úřad civilního letectví, Řízení letového provozu ČR s.p., pro Ústav pro odborné zjišťování příčin leteckých nehod a další organizace působící v civilním letectví a/nebo ve státní správě.
  • Komplexní řešení výzkumných a vývojových úkolů v oboru letecké meteorologie a předpovědi počasí s vazbami na příbuzné vědní obory.
Požadujeme:
  • VŠ přírodovědného směru, znalost meteorologie/klimatologie vítána.
  • Schopnost vedení a spolupráce v týmu, dobré komunikační schopnosti, dobré organizační schopnosti, odpovědnost, samostatnost jednání a rozhodování.
  • Zkušenost s vedením pracovního kolektivu alespoň 5 let.
  • Orientace v legislativě týkající se civilního letectví.
  • Odborný rozhled v oboru meteorologie a klimatologie.
  • Rozšiřování vědomostí studiem odborné literatury, odbornými kurzy a účastí na vědeckých konferencích, seminářích a jednáních.
  • Znalost anglického jazyka slovem i písmem (minimálně úroveň B2).
  • Znalost práce na PC (MS Office), schopnost naučit se specializované programy.
  • Řidičský průkaz sk. B.

Písemné přihlášky doplněné motivačním dopisem, strukturovaným životopisem a přehledem odborné praxe zasílejte na adresu:

Český hydrometeorologický ústav
Mgr. Libor Černikovský
Na Šabatce 17
143 06 Praha 4 – Komořany

nebo na e-mail: libor.cernikovsky@chmi.cz.
Vybraní uchazeči budou pozvání k osobnímu pohovoru.
Odesláním dokladů, v souladu se zákonem č.110/2019 Sb. O zpracování osobních údajů v platném znění, poskytuje uchazeč souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.

Nabízíme:
  • Zajímavou práci s dlouhodobou perspektivou ve stabilní a důvěryhodné instituci.
  • Zapojení do mezinárodních aktivit.
  • Plat a odměna podle NV ČR č. 341/2017  Sb. a ZP ČR č. 262/2006 Sb.
  • Zaměstnanecké výhody (příspěvek FKSP, dovolená 5 týdnů).
Pracoviště:

Český hydrometeorologický ústav
Na Šabatce 17
143 06 Praha 4 – Komořany

Datum nástupu:
Co nejdříve dle dohody.
Kontakt:
Mgr. Libor Černikovský, e-mail: libor.cernikovsky@chmi.cz

Český hydrometeorologický ústav, Úsek meteorologie a klimatologie

vypisuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ na pozici

VEDOUCÍ ODDĚLENÍ PŘEDPOVĚDNÍ A VÝSTRAŽNÉ SLUŽBY v Odboru letecké meteorologie

Popis činnosti:
  • Celostátní koordinace komplexního zabezpečení výkonu letecké meteorologické výstražné a předpovědní služby v rámci meteorologického zabezpečení civilního letectví včetně zabezpečování letového provozu za podmínek vzletů a přistání za podmínek nízkých dohledností v souladu s předpisem MD ČR L3-Meterologie.
  • Zpracování koncepce rozvoje a metodické usměrňování systémů pro zabezpečení výkonu letecké meteorologické služby v České republice.
  • Koncepční a provozní spolupráce s organizacemi působícími v civilním letectví zejména s ŘLP ČR s. p.
  • Řízení vydávání leteckých meteorologických předpovědí a výkonu výstražné služby v souladu s předpisem MD ČR L3-Meteorologie a interních postupů OLM ČHMÚ zahrnutých v systému managementu kvality ČHMÚ dle normy ČSN EN ISO 9001 v platném znění.
  • Řízení poskytování leteckých meteorologických služeb (předpovědních, výstražných, informačních) a zajištění briefingu a konzultací z letecké meteorologie, včetně kompletace meteorologické dokumentace pro organizace v civilním letectví.
  • Vedení letištní meteorologické služebny a její směny na Letišti Václava Havla v Praze.
  • Dle potřeby práce v nepřetržitém směnném provozu, služby denní a noční, 12hodinové směny.
Požadujeme:
  • VŠ vzdělání - zaměření meteorologie a klimatologie (např. Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy, Univerzita obrany) nebo přírodovědného
  • Minimálně 10 let praxe v oboru meteorologie a klimatologie.
  • Odborný rozhled v oboru meteorologie a klimatologie, průběžné vzdělávání.
  • Schopnost vedení a spolupráce v týmu, dobré komunikační schopnosti, dobré organizační schopnosti, odpovědnost, samostatnost jednání a rozhodování.
  • Znalost práce na PC (MS Office), schopnost naučit se specializované programy.
  • Aktivní znalost anglického jazyka slovem i písmem.
  • Řidičský průkaz sk. B

Písemné přihlášky doplněné motivačním dopisem, strukturovaným životopisem a přehledem odborné praxe zasílejte na adresu:

Český hydrometeorologický ústav
RNDr. B. Techlovský - vedoucí Odboru letecké meteorologie
Na Šabatce 17
143 06 Praha 4 – Komořany

nebo na e-mail: bohumil.techlovsky@chmi.cz.
Vybraní uchazeči budou pozvání k osobnímu pohovoru.
Odesláním dokladů, v souladu se zákonem č.110/2019 Sb. O zpracování osobních údajů v platném znění, poskytuje uchazeč souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.

Nabízíme:
  • Zajímavou práci s dlouhodobou perspektivou ve stabilní a důvěryhodné instituci
  • Zapojení do mezinárodních aktivit
  • Plat a odměna podle zák. č. 262/2006 Sb. a NV č. 341/2017 Sb. v platném znění
  • Zaměstnanecké výhody - 5 týdnů dovolené, indispoziční volno, příspěvek z FKSP (např. na rekreaci, kulturu, sport, penzijní připojištění)
  • Smlouva na dobu určitou, po zapracování možnost prodloužení na dobu neurčitou
Pracoviště:

Letiště Václava Havla v Praze

Datum nástupu:
Co nejdříve dle dohody.
Kontakt:
RNDr. B. Techlovský, e-mail: bohumil.techlovsky@chmi.cz

Český hydrometeorologický ústav, Úsek kvality ovzduší, Oddělení modelování a expertiz

Pracovní poměr na dobu určitou po dobu trvání rodičovské dovolené

Vědecký pracovník na oddělení modelování a expertiz

Popis činnosti:
  • příprava vstupů a zpracování výstupů modelů kvality ovzduší a jejich verifikace
  • zpracování a statistické hodnocení dat
  • zpracovávání zpráv a posudků
  • zapojení do ostatních činností oddělení dle potřeby. Ty zahrnují např.:
    • přípravu modelových podkladů pro každoroční hodnocení kvality ovzduší v ČR
    • navrhování a ověřování opatření ke zlepšení kvality ovzduší
    • zpracování rozptylových studií
    • vývoj nových metod (např. mapování aktuální kvality ovzduší)
    • vývoj software (např. emisní procesor pro modely kvality ovzduší, rozptylové modely adt.)
    • účast na řešení (mezi)národních projektů
Požadujeme:
  • Podmínka:
    • zájem o dlouhodobé působení a rozvoj v oboru
    • připravenost a ochota vzdělávat se a učit se novým věcem
    • samostatnost
    • angličtina – aktivní znalost (nutnost studia odborných textů)
    • základní znalost některého z jazyků (např. R, Python, fortran, C apod.)
    • VŠ vzdělání
  • Výhoda:
    • znalosti z oblasti meteorologie / statistického zapracování dat / ochrany životního prostředí
    • obeznámenost s prací v OS Linux a příkazovou řádkou
  • místo je vhodné i pro absolventy magisterského studia

Odesláním dokladů, v souladu se zákonem č.110/2019 Sb. O zpracování osobních údajů v platném znění, poskytuje uchazeč souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.

Nabízíme:
  • plný (přednostně), příp. částečný úvazek na dobu určitou po dobu trvání rodičovské dovolené (další vývoj záleží na získaných projektech a personální situaci na oddělení)
  • příjemný kolektiv
  • pružná pracovní doba
  • zaměstnanecké výhody (dovolená 5 týdnů, indispoziční volno až 5 dnů, závodní stravování, příspěvek FKSP)
  • plat a odměna podle NV ČR č. 341/2017 Sb. (příloha 1) a ZP ČR č. 262/2006 Sb.
  • v případě zapojení do řešených projektů odpovídající platové ohodnocení
Pracoviště:

Český hydrometeorologický ústav
Na Šabatce 2199/2a
143 00  Praha 412 - Komořany

Datum nástupu:
Ihned nebo dle dohody
Kontakt:
Mgr. Ondřej Vlček, vedoucí OME ČHMÚ, ondrej.vlcek@chmi.cz, 244 03 2488

Český hydrometeorologický ústav, Úsek kvality ovzduší, Observatoř Košetice

Hledáme nového spolupracovníka do malého týmu výzkumných a vývojových pracovníků na mírně odlehlé pracoviště v okrese Pelhřimov, na Observatoř Košetice Českého hydrometeorologického ústavu.

Výzkumný a vývojový pracovník-pro projekt ACTRIS-CZ

Popis činnosti:
  • Obsluha přístroje pro vertikální měření vlastností atmosféry - LIDAR
  • Zpracování a hodnocení dat vertikálních měření (LIDAR, Ceilometr) pomocí vlastních skriptů či naprogramovaných příkazů
  • Hodnocení stavu znečištění atmosféry ve vztahu k výšce mezní vrstvy atmosféry a oblačnosti
Požadujeme:
  • Dokončené VŠ vzdělání přírodovědného nebo technického směru
  • Pokročilá znalost práce na PC (min. MS Office, programování)
  • Znalost anglického jazyka – komunikace slovem i písmem
  • Pečlivost a schopnost samostatné práce
  • Komunikativnost a flexibilitu

Výhodou:

  • Praxe ve zpracování dat
  • Praxe v oboru životního prostředí
  • Schopnost pracovat se specializovanými počítačovými programy
  • Znalost optických vlastností aerosolových částic v atmosféře

V případě Vašeho zájmu pošlete svůj životopis na email: adela.holubova@chmi.cz.
Odesláním dokladů, v souladu se zákonem č.110/2019 Sb. O zpracování osobních údajů v platném znění, poskytuje uchazeč souhlas se zpracováním osobních údajů obsažených v těchto dokladech.

Nabízíme:
  • Práci ve stabilní a důvěryhodné instituci
  • Možnost zapojení do mezinárodních aktivit Observatoře Košetice (specializované workshopy, semináře, konference, školení)
  • Zaškolení formou několikatýdenní stáže v zahraničí (Německo)
  • Zaměstnanecké výhody (závodní stravování, pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené, příspěvek z FKSP (např. na rekreaci, kulturu, sport, vzdělávání, …)
  • Smlouvu na dobu určitou (po dobu trvání projektu ACTRIS-CZ, min. do roku 2022), s možností prodloužení na dobu neurčitou
  • Plat a odměna podle NV ČR č. 341/2017 Sb. v platném znění
Pracoviště:

Český hydrometeorologický ústav
Observatoř Košetice
Mírně odlehlé pracoviště v okrese Pelhřimov

Datum nástupu:
Možnost nástupu ihned!
Kontakt:
Mgr. Adéla Holubová Šmejkalová, e-mail: adela.holubova@chmi.cz, telefon: 565301054